Ποιοι Είμαστε

Συνεργασία με τον Όμιλο Xcite

Ο όμιλος “Xcite”, κορυφαίος στον ξενοδοχειακό κλάδο και συγκεκριμένα στον τομέα της ερωτικής ημιδιαμονής και διανυκτέρευσης, μας έκανε την τιμή να μας κάνει συνεργάτες και αποκλειστικούς προμηθευτές στα καταστήματα εντός των μονάδων του, κάτι που σίγουρα αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και την φερεγγυότητα μας!

Το κατάστημά μας sensesx.gr διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων αριθμητικά στον χώρο των ερωτικών βοηθημάτων και αξεσουάρ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όλα τα είδη μας είναι άριστης ποιότητας , κατασκευασμένα από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στον συγκεκριμένο τομέα.

Κορυφαίοι στο ερωτικό στοιχείο

Αρχή μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή. Γι’ αυτό τον λόγο αναζητούμε διαρκώς και επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα.

Έχοντας πλήρη γνώση όλων των στοιχείων και αντικειμένων που αφορούν και επηρεάζουν την ερωτική ζωή των δυο φύλων και με την πολυδιάστατη συλλογή που διαθέτει το κατάστημα μας, μπορούμε με απόλυτη σιγουριά να σας πούμε πως στο sensesx.gr ικανοποιούμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.

Μοναδική εξυπηρέτηση

Έχουμε εμμονή με την τελειότητα και γι’ αυτό η εξυπηρέτηση σας είναι η προτεραιότητα μας.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώση ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας και για να το πετύχουμε αυτό επενδύουμε στην ανακάλυψη νέων μοναδικών προϊόντων που θα αλλάξουν πραγματικά την ερωτική σας ζωή.

Εχεμύθεια και διακριτικότητα

Εμείς σας ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ότι τα προϊόντα που θα αγοράσετε θα έρθουν σε εσάς με απόλυτα εμπιστευτικό και διακριτικό τρόπο. Η συσκευασία των προϊόντων δεν επιτρέπει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, να γνωρίζει το περιεχόμενο.

Στο πακέτο που θα λάβετε δεν υπάρχουν λογότυπα ή άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν στο είδος της αγοράς σας. Σας εγγυούμαστε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απόρρητα και χρησιμοποιούνται αυστηρώς μόνο για την αποστολή των αγορών σας. ΔΕΝ θα διαθέσουμε ΠΟΤΕ πληροφορίες των πελατών μας σε οποιονδήποτε. Η οργάνωση και η συνέπεια μας δεν είναι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη!

Αποκλειστικοί προμηθευτές του Ομίλου Xcite

Επικοινωνία