Πολιτική εχεμύθειας και διακριτικότητας

Στο “sensesx.gr” σεβόμαστε το απόρρητό σας και διαφυλάττουμε με αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και εχεμύθειας τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι’ αυτό σας εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε θα τοποθετηθούν σε ένα καλά σφραγισμένο καφέ χαρτοκιβώτιο χωρίς κανένα διακριτικό που να προδίδει την προέλευση του πακέτου, ενώ ως αποστολέας θα αναγράφεται στο κουτί: “INTERNET SALES“, μια απολύτως ουδέτερη ονομασία ώστε κανείς να μην υποψιάζεται για το περιεχόμενο του δέματος, ενώ τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς) τοποθετούνται εντός της συσκευασίας.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι εκτός από εμάς που αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να συσκευάσουμε το δέμα σας, δεν είναι σε θέση κανείς άλλος να ξέρει τι περιέχεται μέσα στο κουτί που λαμβάνετε, ούτε φυσικά έχει κανείς τη δικαιοδοσία (κούριερ ή ΕΛΤΑ) να ανοίξει τη συσκευασία.

Επιπρόσθετα, τα στοιχεία σας κρατούνται στην επιχείρησή μας εμπιστευτικά για λογιστικούς και φοροτεχνικούς λόγους. Δεν χρησιμοποιούμε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προσωπικά στοιχεία των πελατών μας.

Τέλος, σαν ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας και εχεμύθειας, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ανώνυμης παραγγελίας, όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μόνο με ένα όνομα (ή ψευδώνυμο), ένα Τ.Κ. και ένα κινητό τηλέφωνο. Με μια απλή διαδικασία ταυτοποίησης του κινητού σας τηλεφώνου μπορείτε να υποβάλετε μια παραγγελία ανώνυμα, χωρίς ούτε εμείς ως “sensesx.gr” να γνωρίζουμε κανένα σας στοιχείο (ονομ/μο, διεύθυνση κλπ) πέραν του τηλεφώνου σας.

Σημείωση: Στην περίπτωση ανώνυμης παραγγελίας το δέμα παραμένει για παραλαβή στην τοπική σας κούριερ. Δεν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχετε συμπληρώσει ακριβή στοιχεία διεύθυνσης. Παρακαλούμε για την άμεση παραλαβή του μόλις λάβετε ειδοποιητικό SMS από την κούριερ.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το sensesx.gr σεβόμενο την ιδιαιτερότητα του προϊόντος και το απόρρητο της παραγγελίας, σας αποστέλλει τα προϊόντα που θα παραγγείλετε σε άκρως διακριτικές συσκευασίες οι οποίες δεν φέρουν στο εξωτερικό τους κανένα λογότυπο ή διακριτικό γνώρισμα της εταιρίας ή της ιστοσελίδας μας και χωρίς να γίνεται καμία αναφορά η οποία να προσδίδει το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς/ τιμολόγιο), τοποθετούνται εντός της
συσκευασίας και είναι ανώνυμα αναφέροντας μόνο Πελάτης Λιανικής, ενώ ως αποστολέας του δέματος δεν αναγράφεται ο διακριτικός τίτλοςsensesx.gr, έτσι ώστε να μην γίνεται καμία συσχέτιση με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρία μας!

Διακριτική συσκευασία

Για εμάς η εχεμύθεια είναι νόμος απαράβατος

Η εταιρία μας sensesx.gr χρησιμοποιεί διακριτικές συσκευασίες σε όλες τις αποστολές παραγγελιών. Ο τίτλος sensesx.gr sex shop δεν εμφανίζεται σε καμία συσκευασία. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναφέρεται το περιεχόμενο της συσκευασίας.