1. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Viva Payments

Τα SensesX σε συνεργασία με το δημοφιλές σύστημα της Viva Payments προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια στις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες. Επιλέγοντας τρόπο πληρωμής “με κάρτα μέσω VivaWallet” μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Viva Payments, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Δεν χρειάζεται λογαριασμός VivaWallet, χρησιμοποιείτε εύκολα και γρήγορα την κάρτα σας όπως σε κάθε σύστημα online πληρωμών. Mόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ανακατευθύνεστε αμέσως στο site μας όπου θα ενημερωθείτε ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της PayPal. Δεν χρειάζεται λογαριασμός PayPal, η πληρωμή γίνεται μόνο με την κάρτα σας επιλέγοντας το κουμπί “Debit or Credit Card”. Για όσους έχουν ήδη λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να εξοφλήσετε κανονικά από τον λογαριασμό σας.

Λογαριασμός PayPal:

info@sensesx.gr

2. Κατάθεση σε λογαριασμό

Παρακαλούμε προσθέστε ως σχόλιο της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας που λάβατε με email. Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την “Κατάθεση σε Λογαριασμό“, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δέμα σας θα παραμείνει στην αποθήκη μας μέχρι να παραλάβουμε αντίγραφο του καταθετηρίου με email (info@sensesx.gr) ή με μήνυμα στο 6980883330.

Λογαριασμοί Τραπεζών:

PIRAEUS BANK:
IBAN: GR06 0172 0750 0050 7510 4699 217

ALPHA BANK:
IBAN: GR79 0140 2520 2520 0200 2013 290

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΕ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.