Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους της πολιτικής επιστροφών μας.

1. Επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων ισχύουν μόνο μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή τους.

2. Δεν παρέχουμε σαν εταιρία καμία εγγύηση για τα προϊόντα μας πέραν της όποιας εγγύησης που μπορεί να συνοδεύει ορισμένα από αυτά από την κατασκευάστρια εταιρία.

3. Δεν παρέχουμε σαν εταιρία σέρβις προϊόντων. Δεν διαθέτουμε ανταλλακτικά πέραν από τα όποια μας παρέχουν ορισμένες κατασκευάστριες εταιρίες.

4. Δεν δεχόμαστε αλλαγές sextoys με παραβιασμένη συσκευασία* και χρησιμοποιημένων εσωρούχων ή ενδυμάτων.

5. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω λάθους εκτίμησης τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

6. Σε περίπτωση αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα
επιβαρύνουν εμάς.

7. Σε περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν α) δεν αποδειχτεί ελαττωματικό, β) διαπιστωθεί ότι έχει χρησιμοποιηθεί, γ) έχει καταστραφεί η συσκευασία του, επιστρέφεται στον αγοραστή με μεταφορικά έξοδα που επιβαρύνουν τον ίδιο.

8. Ελαττωματικά προϊόντα δεν ανταλλάσσονται με διαφορετικά προϊόντα ή χρηματικό ποσό.

9. Επιστροφές λόγω λάθους εκτίμησης δεν ανταλλάσσονται με χρηματικό ποσό.

Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με εμάς στο info@sensesx.gr ή στο 6980883330. Οι επιστροφές εκτελούνται με ACS COURIER ή με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και θα πρέπει να συνοδεύονται με το προϊόν στη συσκευασία του σε άθικτη κατάσταση και το παραστατικό αγοράς.

*Κάθε κατασκευάστρια εταιρία έχει το δικό της σύστημα συσκευασίας των προϊόντων της. Με τον όρο “παραβιασμένη συσκευασία” εννοούμε, οποιαδήποτε ενέργεια έχει αλλοιώσει την αρχική κατάσταση του προϊόντος ανεπιστρεπτί.